FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Εκλεστοουν: "Καιρος για νεες αλλαγες..."

Στο πλευρό όσων επιθυμούν άμεσες αλλαγές στη Formula 1 τάχθηκε ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Ο ισχυρός παράγοντας του αθλήματος τόνισε πως θα χρειαστεί υπομονή από τους φιλάθλους, πριν βγάλουν τα οριστικά τους συμπεράσματα για το θέαμα που προσφέρει το άθλημα στην εφετινή σεζόν. Επίσης, υπογράμμισε πως οι όποιες αλλαγές γίνουν θα πρέπει να έχουν ουσία και όχι να δημιουργήσουν και άλλα προβλήματα.
Χαρακτηριστικά τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε κάτι, χρειαζόμαστε περισσότερα προσπεράσματα. Οι λύσεις ίσως βρίσκονται στην τροποποίηση των μονοθέσιων, μικρότερη μπροστινή αεροτομή ή αλλαγή στον διπλό διάχυτη». Ο ισχυρός άνδρας της Formula1 είχε ζητήσει από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να κάνουν υπομονή και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους μετά από κάποιους αγώνες. Ωστόσο φαίνεται πλέον να αναθεωρεί και να κάνει λόγο για αλλαγές που θα αποφέρουν ουσία.
"Πρέπει να κάνουμε κάτι, χρειαζόμαστε περισσότερα προσπεράσματα. Οι λύσεις ίσως βρίσκονται στην τροποποίηση των μονοθέσιων, μικρότερη μπροστινή αεροτομή ή αλλαγή στον διπλό διαχύτη", υποστήριξε χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια