FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

FORMULA 1 – Παρων η Ν. Κορέα, πλησιαζει η Ρωσία

Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν είναι πεπεισμένος ότι το Grand Prix της Νότιας Κορέας θα διεξαχθεί κανονικά φέτος στις 24 Οκτωβρίου, παρά τις αμφιβολίες για την ετοιμότητα των εγκαταστάσεων που εκφράστηκαν στις αρχές της εβδομάδας.
«Είμαι απόλυτα βέβαιος, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Μίλησα με τον Χέρμαν Τίλκε και ποτέ δεν είπε ότι δεν πιστεύει στην ετοιμότητα της Νότιας Κορέας», σχολίασε ο Έκλεστοουν στο Reuters. Ο Βρετανός αποκάλυψε επίσης πως η ρωσική πόλη Σότσι, η οποία θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014, οδηγεί την κούρσα των υποψήφιων που θα διοργανώσουν το παρθενικό Grand Prix της χώρας τα επόμενα χρόνια.
Η Σότσι είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο (Μαύρη Θάλασσα) στην περιοχή Κράσνονταρ Κράι, στα νότια σύνορα της Ρωσίας με τη Γεωργία και με μήκος 145 χιλιόμετρα, θεωρείται η…. μακρύτερη πόλη της Ευρώπης! Έχει πληθυσμό κάτι λιγότερο από 400.000 κατοίκους και φιλοξενεί τη… μεγάλη του τένις σχολή της Ρωσίας, η οποία έχει βγάλει από τα σπλάχνα της αθλητές όπως η Μαρία Σαράποβα και ο Γεβγκένι Καφέλνικοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια