FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αλλαγες οδηγων στην ισπανικη HRT

Την ευκαιρία να οδηγήσει μέσα στην πατρίδα του θα έχει ο Ναράιν Καρθικέγιαν με τη Hispania Racing.
Ο Ινδός πιλότος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Βινταντόνιο Λιούτσι στο GP της χώρας του που θα διεξαχθεί τον επόμενο Σαββατοκύριακο.
Αρχικά, είχε αποφασιστεί ο 34χρονος Ινδός να πάρει τη θέση του Ντανιέλ Ρικιάρντο αλλά τελικά ανακοινώθηκε ότι ο Λιούτσι θα είναι αυτός που του θα παραχωρήσει τη θέση του.
Ο Καρθικέγιαν δηλώνει ενθουσιασμένος με την απόφαση της HRΤ. «Το να οδηγείς στην χώρα μου μπροστά σε πλήθος που θα ζητωκραυγάζει είναι εμπειρία μίας ολόκληρης ζωής και νιώθω πολύ τυχερός. Θα είναι κάτι το σουρεαλιστικό. Γίνεται ήδη τεράστιος θόρυβος γύρω από το Γκραν Πρι και είμαι σίγουρος ότι θα έχει τεράστια επιτυχία. Σίγουρα θα αγωνιστώ σκληρά και θα προσπαθήσω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα για εμένα και την ομάδα», δήλωσε ο Ινδός πιλότος.
Η παρουσία του σε ένα μονοθέσιο της F1 ελπίζει ότι θα μπορούσε να είναι το έναυσμα για πολλούς νέους ώστε να στραφούν προς το άθλημα και να δημιουργηθούν έτσι μελλοντικοί Ινδοί πιλότοι στη Formula 1.
Από την πλευρά της η Hispania Racing μέσω του αγωνιστικού της διευθυντή Κόλιν Κόλες, τόνισε ότι ο Καρθικέγιαν θα οδηγήσει μόνο έναν αγώνα το μονοθέσιο της. Τόνισε ωστόσο ότι η παρουσία του έκανε την ομάδα να νιώθει ότι αγωνίζεται εντός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια