FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ετοιμος για Κορεα ο Schumacher

Η υπόθεση τίτλος μπορεί να τελείωσε στην Ιαπωνία για την Φόρμουλα 1 , το ενδιαφέρον όμως από την πρώτη θέση και κάτω συνεχίζεται αμείωτο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κορέα.
Εκεί όπου ο Μίκαελ Σουμάχερ θα προσπαθήσει να επαναλάβει ή και να βελτιώσει την περσινή καλή του εμφάνιση όταν είχε κατακτήσει την υψηλότερη θέση της χρονιάς τερματίζοντας 4ος. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από το Τόκιο όπου βρίσκεται δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στην νεότευκτη πίστα Yeongam. “Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πίστα , με αργές και γρήγορες διαδρομές αλλά και ιδιαίτερα τεχνική με αποτέλεσμα η ο αγώνας να γίνεται απολαυστικός. Πέρυσι πραγματοποίησα την καλύτερη μου εμφάνιση κατακτώντας την 4η θέση”.
Ερχόμενος από την 6η θέση στην Σουζούκα ο οδηγός της Mercedes μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του τη χρονιά αυτή. “Έχουμε πετύχει ορισμένα πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα και δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και στην Κορέα αλλά και στα υπόλοιπα Γκραν πρι που απομένουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια