FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Φουλ επιθεση απο τη Red Bull

Η Αυστριακή εταιρεία στέφθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές ενώ επτά ημέρες νωρίτερα ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στους οδηγούς.
Παρά τις επιτυχίες, τόσο ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, όσο και ο Σεμπάστιαν Φέτελ τονίζουν ότι η Red Bull θα συνεχίσει στους τελευταίους αγώνες με τον ίδιο δυναμισμό και προσήλωση να διεκδικεί την πρώτη θέση στο βάθρο των νικητών.
«Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την χρονιά με επιτυχίες και να φέρουμε τον Μαρκ (σ.σ. Γουέμπερ) στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Θα ήταν υπέροχο να τον βλέπαμε να κέρδιζε έναν αγώνα», δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ, προσθέτοντας ότι «θα επιτεθούμε στους τελευταίους αγώνες. Τους βλέπουμε σαν τελικούς πρωταθλήματος και τώρα που και οι δύο τίτλοι έχουν ξεκαθαρίσει, θα το επιχειρήσουμε».
Οπως τόνισε η Αυστριακή ομάδα θα χρησιμοποιήσει όλα όσα έμαθε αυτή την χρονιά ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική το 2012, χωρίς βέβαια, να υποτιμά τους αντιπάλους της.
«Θα ήταν αλαζονικό να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Η Ferrari, η McLaren, η Mercedes είναι πολύ μεγάλες ομάδες με εξαιρετικές προοπτικές. Εμείς θα εφαρμόσουμε όσα μάθαμε αυτή την χρονιά στο επόμενο μονοθέσιο, όπως ακριβώς κάναμε και το 2010», δήλωσε το «αφεντικό» της Red Bull.
Την ίδια άποψη με τον... προϊστάμενό του έχει και ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής θεωρεί πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και πως η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια