FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τα λεφτα διακοπτουν Grand prix τελικα;

Να, λοιπόν, που δεν είναι όλα ρόδινα στα γκραν πρι της φόρμουλα 1. Οι υπεύθυνοι της πίστας στην Κορέα ενημέρωσαν πως δεν θα διοργανώσουν ξανά γκραν πρι αν δεν τους μειώσει το συμβόλαιο η διοργανώτρια αρχή.
Σύμφωνα με τον Παρκ Γουόν-Χουά, “ο πρόσφατος αγώνας στην Γιοενγκάμ σήμανε μία τεράστια οικονομική απώλεια”, κι όταν το λέει αυτό ένας εκ των υπευθύνων του γκραν πρι, τότε τα πάντα είναι ανοιχτά. “Παλεύουμε σκληρά αλλά χρειαζόμαστε τη συνεργασία του Μπέρνι Εκλστόουν. Ασφαλώς θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό το γεγονός, αν κι έχουμε απώλειες. Θέλουμε να δώσουμε σε αυτή την περιοχή σημασία με το να διατηρήσουμε εδώ τον αγώνα, ώστε να τονώσουμε την οικονομία και την εικόνα, για να αλλάξουμε την κακή φήμη της περιοχής. Είναι νωρίς να πούμε, αλλά ο Εκλστόουν γνωρίζει απόλυτα την τρέχουσα περίσταση, και ελπίζω να συνεργαστεί. Πρέπει να μειώσει το συμβόλαιο που έχει μαζί μας”, πρόσθεσε ο Παρκ.
Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών ΜΜΕ, το γκραν πρι κοστίζει 82 εκατομμύρια δολάρια, από τα οποία τα 55 έρχονται από την αμερικανική τηλεόραση και τα 25 από την πώληση των εισιτηρίων. Τα άλλα 2 αναζητούνται...
Το θέμα είναι πως ανάλογες επιφυλάξεις εκφράστηκαν κι από άλλες πλευρές, όπως η Κίνα και η Αυστραλία, αλλά και η Σινγκαπούρη, συνεπώς, ο Εκλστόουν βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια