FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Δοκιμαζει νεο οδηγο η Sauber

Ο Ελβετός Φάμπιο Λάιμερ θα πάρει μία πρώτη γεύση από Formula 1 καθώς θα συμμετάσχει σε δοκιμές για νέους οδηγούς που διοργανώνει τον επόμενο μήνα η Sauber στο Αμπoυ Ντάμπι.
Ο 22χρονος πιλότος θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μονοθέσιο της F1 για μία από τις τρεις ημέρες που θα διαρκέσουν οι δοκιμές στην πίστα της Yas Marina. Μαζί του θα τρέξει (αλλά για δύο ημέρες) ο δοκιμαστής της Sauber, Εστεμπάν Γκουτιέρες.
Ο νεαρός Ελβετός οδηγός δηλώνει ευτυχισμένος που θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Οταν έμαθα ότι σίγουρα θα συμμετείχα σε δοκιμές Formula 1, συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τι πραγματικά σημαίνει αυτό. Σαν οδηγός αγώνων, εννοείται ότι ονειρεύεσαι τη Formula 1. Είναι απίστευτο ότι αυτό το όνειρο, τώρα γίνεται πραγματικότητα», τόνισε ο Λάιμερ.
Είναι χαρακτηριστικό, όπως είπε, πως δεν υπάρχουν πολλοί Ελβετοί οδηγοί που είχαν τη ευκαιρία να δοκιμαστούν στη Sauber. Επομένως, ο ίδιος θεωρεί τιμή που σαν Ελβετός θα μπορέσει να τρέξει έστω και έναν γύρο με μονοθέσιο μίας Ελβετικής ομάδας.
«Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει εφικτό αυτό», σημείωσε ο Φάμπιο Λάιμερ.
Ο Ελβετός οδηγός συμμετείχε φέτος στο GP2 με την ομάδα της Rapax και πήρε την 14η θέση στην τελική κατάταξη, έχοντας μία νίκη κι ένα ακόμη βάθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια