FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Θεαματικες μαχες στην Πατρα...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τρίτο συνεχόμενο Διεθνές σιρκουί για Καρτ στην Πάτρα. Οι δρόμοι του κέντρου έκλεισαν με σκοπό να φιλοξενήσουν μικρούς και μεγάλους οδηγούς, που μοναδικό σκοπό είχαν να προσφέρουν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Ωστόσο, κάθε χρονιά η διοργάνωση γίνεται όλο και καλύτερη και αυτό φάνηκε και εμπράκτως, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Φέτος, στο περιθώριο των αγώνων έλαβαν χώρα αρκετές εκδηλώσεις, όπως τα kart baby με τους μικρούς φίλους να πατάνε το γκάζι στις στροφές, αγώνες ποδηλάτου, αλλά και επίδειξη οδήγησης αυτοκινήτου σε δύο τροχούς!
Οι οδηγοί έδωσαν μεγάλες «μάχες» για την καλύτερη θέση σε κάθε κατηγορία. Ο Τζόναθαν Τονόν, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ήταν αυτός που επικράτησε στην κατηγορία «Super», ενώ στην «BP125» νικητής ήταν ο Δημήτρης Ζέρβος. Στην κατηγορία «Loux» την καρό σημαία είδε ο Χρήστος Δούβρης και τέλος ο Χρήστος Σαγανάς, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας «Mini».
Το 3ο Διεθνές Σιρκουί για καρτ στην Πάτρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνοντας όσους βρέθηκαν εκεί να ανυπομονούν για το επόμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια