FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΛΟΓΩ ΔΟΚΙΜΩΝ Ο ALONSO

Ο Fernando Alonso και η ομάδα της McLaren άργησαν να ξεκινήσουν τις σημερινές δοκιμές, καθώς περίμεναν ένα καινούργιο ανταλλακτικό για το μοτέρ της Honda. Όταν τελικά ξεκίνησαν, ο Ισπανός οδηγός μπήκε φουριόζος στην πίστα και σημείωσε καλούς χρόνους, αλλά δεν κατάφερε να κάνει περισσότερους από 21 γύρους.
Στον 21ο του γύρο ο Alonso έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του μετά την 3η στροφή της πίστας και προσέκρουσε στον προστατευτικό τοίχο. Στο σημείο έφθασαν αμέσως οι γιατροί της πίστας και ασθενοφόρο.
Ο Ισπανός πιλότος της McLaren μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το ατύχημά του. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες είχε τις αισθήσεις του μετά τη σύγκρουση και μιλούσε και η διακομιδή του έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους καθώς δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
Ευχάριστα είναι τα νέα που μεταφέρει και ο μάνατζέρ του: "Ο Fernando είναι καλά και έχει τις αισθήσεις του. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Ο Fernando είναι ΟΚ."Ο Φερνάντο Αλόνσο χαίρει άκρας υγείας, παρά το σοβαρό του ατύχημα στις δοκιμές της πίστας του Μοντμελό στη Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια