FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

H Φόρμουλα 1 αλλάζει πίστα και μεταφέρεται στα θρανία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Σε... ψηλές ταχύτητες προετοιμάζονται μαθητές σε διάφορα σχολεία της Ελλάδας για τον φετινό διαγωνισμό της Φόρμουλας 1 με ξύλινα μοντέλα κινούμενα με φυσίγγια πεπιεσμένου αέρα, το «F1 in Schools», υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Ενώ οι κατασκευάστριες εταιρείες της Φόρμουλα 1 ετοιμάζονται για την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι Ελληνες μαθητές ετοιμάζονται για νέες διεθνείς διακρίσεις με τα μοντέλα τους, μετά τις επιτυχίες στον παγκόσμιο διαγωνισμό πέρυσι.

Οπως εξηγεί στην «Κ» ο μαθητής Αγγελος Πιπεργιάς, αρχηγός της ομάδας «Σκίρων» από το Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης, οι τρεις ελληνικές ομάδες που θα επιλεγούν από τους προκριματικούς στις 6-8 Μαρτίου και τον τελικό στις 24-26 Απριλίου θα βαθμολογηθούν όχι μόνο με βάση την ταχύτητα του μοντέλου αλλά και με βάση την προφορική παρουσίαση και τον φάκελο της ομάδας, την εμφάνιση και το εκθεσιακό της περίπτερο, και την παρουσία της στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο σε κάθε τομέα. Οι σημερινοί μαθητές μπορεί να είναι οι αυριανοί κορυφαίοι μηχανικοί, ή στελέχη μάρκετινγκ στον κόσμο της Φόρμουλα 1» προσθέτει ο 17χρονος Αγγελος, λέγοντας ότι οι μαθητικές ομάδες είναι ανοιχτές και σε χορηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια