FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΥΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Νοσοκομείο θυμίζει η ομάδα της Mercedes στα χειμερινά δοκιμαστικά, που πραγματοποιούνται στην πίστα της Βαρκελώνης. Ο Λιούις Χάμιλτον αποσύρθηκε κατά την πρώτη ημέρα των δοκιμών, επειδή ανέβασε πυρετό, ενώ σήμερα Πέμπτη ακύρωσε τη συμμετοχή του και ο Ρόσμπεργκ.
Στον Γερμανό διαγνώστηκε φλεγμονή νεύρου στον αυχένα και συστήθηκε από τους γιατρούς ηρεμία και ανάπαυση, καθώς πρόκειται για μία περιοχή του σώματος που καταπονείται ιδιαίτερα στους οδηγούς της Formula 1. Θεωρείται μάλιστα αμφίβολο, αν θα καταφέρει να αναρρώσει έγκαιρα και να οδηγήσει κάποια από τις υπόλοιπες ημέρες των δοκιμαστικών, που ολοκληρώνονται αυτή την Κυριακή.
Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα, ποιος θα αντικαταστήσει τους δύο βασικούς πιλότους της Mercedes αυτό το διάστημα. Την Πέμπτη κάλυψε πάντως το κενό τους ο εικοσάχρονος Πασκάλ Βέρλαϊν, που είχε δηλωθεί αρχικά από την Force India.
Το πλήγμα είναι μεγάλο για τη γερμανική ομάδα, καθώς δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει απόλυτα τη δεύτερη φάση των χειμερινών δοκιμαστικών. Η τρίτη και τελευταία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στη Βαρκελώνη μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και πρώτης Μαρτίου, ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 ξεκινά στις 15 Μαρτίου με το Γκραν Πρι Αυστραλίας στη Μελβούρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια