FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ HAMILTON..

Στη Mercedes ελπίζουν πως θα ολοκληρώσουν την επέκταση συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Formula 1.
Θέλει να… τελειώνει με Χάμιλτον η Mercedes

Ο Λιούις Χάμιλτον οδεύει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τη Mercedes και παρά τη δηλωμένη καλή διάθεση των δύο πλευρών για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μετά το 2015, το θέμα παρουσιάζει στασιμότητα.

Το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ, εξέφρασε την ελπίδα το ζήτημα να διευθετηθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 15 Μαρτίου, αν και από την πλευρά του πιλότου ειπώθηκε πρόσφατα πως υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να αποσαφηνιστούν.

«Πάντα είναι καλύτερο να είναι ξεκάθαρη μια κατάσταση για την ομάδα και τον πιλότο πριν αρχίσουν οι αγώνες. Όμως για να γίνει κάτι σωστά, χρειάζεται χρόνος. Δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα υπάρχει καλή κατάληξη για μας. Θα ήταν καλό να έχουμε τελειώσει τις συζητήσεις νωρίτερα από την έναρξη της σεζόν, αλλά δεν έχουμε κάποια προθεσμία ούτε βρισκόμαστε υπό πίεση. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι συζητήσεις πάνε όπως περιμέναμε», τόνισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια