FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Formula 1 η Marussia;

Παρά την πτώχευση που κήρυξε μετά το περσινό ρωσικό Grand Prix και την εκποίηση αρκετών περιουσιακών στοιχείων τον περασμένο Δεκέμβρη, η Marussia έδειχνε να ανακάμπτει και να συμμετάσχει στη φετινή σεζόν.
Η FIA της επέτρεψε να τρέξει με το μονοθέσιο του 2014 και η ομάδα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Manor Racing, αλλά τελικά μάλλον οδηγείται σε αδιέξοδο.
Κι αυτό επειδή την περασμένη Πέμπτη, στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων στο Παρίσι, δεν κατάφερε να αποσπάσει την ομόφωνη υποστήριξη των ανταγωνιστών της για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2015 με το περσινό μονοθέσιο.
Οι μεγάλες ομάδες δεν είχαν πρόβλημα να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο, αν αυτό σήμαινε ότι η Marussia θα έτρεχε φέτος. Οι μικρότερες όμως έβαλαν βέτο, για τον απλούστατο λόγο ότι θα είχαν έναν ακόμα αντίπαλο με τον οποίο θα έπρεπε να μοιραστούν τα εμπορικά έσοδα.
Με δεδομένη την αδυναμία να σχεδιάσει ένα εντελώς διαφορετικό εμπρός τμήμα, που να πληροί τις νέες προδιαγραφές της FIA για το 2015, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, όλα δείχνουν ότι η Marussia δεν θα τρέξει φέτος...
[Πηγή: Autosport]

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια