FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

H MAURISSIA ΔΕΝ ΕΓKAΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Προσπάθειες να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Formula 1 φαίνεται πως κάνει η Marussia.
Πιθανή η επάνοδος για Marussia


Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Marussia θα υπέκυπτε στα πολλά οικονομικά προβλήματα της περασμένης περιόδου και θα απουσίαζε από το πρωτάθλημα της Formula 1 το 2015, ξαφνικά υπάρχει αλλαγή δεδομένων και είναι πιθανό να είναι παρούσα.
Ήδη καταβλήθηκε από την ομάδα το ποσό που απαιτείται για τη συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ενώ στο τέλος του μήνα αναμένεται να βγει από το καθεστώς ειδικής οικονομικής διαχείρισης.
Η διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της ματαιώθηκε την ύστατη στιγμή τον Ιανουάριο κι έκτοτε έγιναν πολλές προσπάθειες για εύρεση επενδυτών και βρέθηκαν τα χρήματα για να τρέξει η ομάδα το 2015.
«Επιβεβαιώνουμε πως οι διαπραγματεύσεις για να βρεθεί μια μακροπρόθεσμη βιώσιμη λύση για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2015», αναφέρει η ανακοίνωση της «διαχειρίστριας» εταιρείας.

Πάντως υπάρχουν ακόμη αρκετά βήματα που πρέπει να γίνουν για να βρεθεί η Marussia το 2015 στα γκριντ. Αρχικά θα πρέπει το Γκρουπ Στρατηγικής της Formula 1 να αποφασίσει την Πέμπτη αν θα επιτρέψει στη Marussia να τρέξει αυτή τη σεζόν με μονοθέσιο του 2014, καθώς πλέον είναι αργά να δημιουργήσει νέο μονοθέσιο. Οι ομάδες είναι αμφίβολο αν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο, καθώς με ενδεχόμενη συμμετοχή της Marussia θα μειωθεί το δικό τους μερίδιο από τα εμπορικά δικαιώματ
α

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια