FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

"Τραβά τα βλέμματα η Ferrari" ΛΕΕΙ Ο ROSBERG

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ μίλησε για την πορεία των δοκιμών στη Χερέθ και έκανε ειδική αναφορά στην εικόνα της Ferrari. Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Ρικιάρντο.Στις πρώτες δοκιμές στη Χερέθ η εικόνα της Ferrari δεν είχε καμία σχέση με αυτή της περσινής περιόδου. Στις τρεις από τις τέσσερις ημέρες των δοκιμών οι Φέτελ και Ράικονεν ήταν ταχύτεροι δίνοντας το στίγμα τους για τη συνέχεια.Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο οδηγός της Mercedes ξεχώρισε τη Ferrari και την εικόνα που παρουσίασε στη Χερέθ.
"Έχουμε το νου μας στο τι κάνουν ειδικά η Ferrari τραβά τα βλέμματα αυτές τις μέρες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε καλά ενώ και σε ρυθμό βελτίωσης θα είμαστε δυνατοί. Πέρυσι αχίλλειος πτέρνα μας ήταν η αξιοπιστία, οπότε έχουμε επικεντρωθεί σ’ αυτό. Είναι σημαντικό να εντοπίσουμε τα προβλήματα πριν την Μελβούρνη" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.
Από την πλευρά του ο Ρικιάρντο υπερθεματίζοντας στο σχόλιο του Ρόσμπεργκ για τη Ferrari επισήμανε: "Ο χρόνος του Φέτελ (1:20.9) ήταν γρήγορος ανεξάρτητα από το τι λάστιχα ή καύσιμα είχε. Η Ferrari δείχνει δυνατή τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια