FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Force India... απούσα

Απούσα από το πρώτο χειμερινό τεστ του 2015 που θα πραγματοποιηθεί 1 με 4 Φεβρουαρίου θα είναι η Force India! Η ινδική ομάδα που παρουσίασε πρόσφατα τα χρώματα και τους χορηγούς της για τη νέα αγωνιστική σεζόν (καθώς και μόνο το ρύγχος του νέου μονοθεσίου), σκόπευε να λάβει μέρος στις δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της Νότιας Ισπανίας, με την περυσινή VJM07 καθώς η πρώτη εμφάνιση της VJM08 είναι προγραμματισμένη για το επόμενο τεστ, στις 19-22 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.
Ωστόσο, όπως αιφνίδια ανακοινώθηκε μέσω twitter, τα πλάνα της Force India άλλαξαν: "Οι δυνατότητες εκμάθησης σημαντικών πληροφοριών από το τετραήμερο τεστ με το περυσινό μονοθέσιο, ήταν περιορισμένες. Στρέφουμε λοιπόν την προσοχή μας στη Βαρκελώνη".

Βέβαια, αυτή είναι μία σκέψη που δεν προκύπτει τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη των δοκιμών. Πράγμα που ενισχύει τις φήμες που θέλουν την ομάδα του μεγιστάνα Vijay Mallya, να αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.
Για λογαριασμό της Force India θα οδηγούν και φέτος ο Μεξικανός Sergio Perez και ο Γερμανός Nico Hulkenberg. Τη μονάδα ισχύος θα την παρέχει ξανά η Mercedes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια