FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Button: "Περίμενα ανταγωνιστικό teammate"

Ο Jenson Button έπλεξε το εγκώμιο του Fernando Alonso, με αφορμή τη συνεργασία τους στη McLaren - Honda στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ferrari, o Fernando Alonso αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο, μετακομίζοντας στην McLaren Honda, όπου βρήκε τον Jenson Button. Ο Βρετανός, ένα μήνα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον teammate του.
"Κάθε οδηγός θέλει να έχει ανταγωνιστικό teammate. Έχοντας τον ίδιο εξοπλισμό, είναι καλό να βλέπεις και τι μπορεί να κάνει κάποιος άλλος με το ίδιο μονοθέσιο. Όλοι οδηγούμε με διαφορετικό τρόπο, ο καθένας με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να βλέπεις τα θετικά και τα αρνητικά στον άλλο καθώς και να συνεργάζεσαι με έναν οδηγό με τόση εμπειρία.
Ο Fernando έχει κατακτήσει δύο τίτλους και είναι στην F1 σχεδόν όσα χρόνια είμαι και εγώ, έχοντας οδηγήσει για διάφορες ομάδες. Μαθαίνεις πολλά στην πορεία κι αυτά αποτελούν πολύτιμες πληροφορίες όταν έχεις να δουλέψεις πάνω σε ένα νέο μονοθέσιο και μία νέα μονάδα ισχύος. Η παρουσία μας στην ομάδα θα τη βοηθήσει πολύ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια