FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τα νεα της F1 στο F1kart.gr

Με το ενδέκατο γκραν πρι να πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25 Ιουλίου) στη Γερμανία, οι πιλότοι σκέφτονται το μέλλον τους, ενώ ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, αναζητεί νέες πίστες για τα επόμενα χρόνια.
Τώρα τα αλλάζει
Πριν λίγες ημέρες ο Σεμπαστιάν Μπουεμί, τόνιζε ότι δεν έχει υπογράψει με την Toro Rosso, καθώς η αγορά είναι ανοιχτή. Ωστόσο, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και τελικά αποφάσισε να μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. «Δεν έχω υπογράψει τίποτα γιατί δεν υπάρχει κάτι να υπογράψω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι και ξέρω καλά ότι δεν θα ήμουν εδώ χωρίς τη Red Bull», τόνισε ο Μπουεμί.
Ακόμη ελπίζουν…
Ο ισχυρός άνδρας της Mercedes GP, Νόρμπερτ Χαγκ, πρότεινε στον Σουμάχερ να μην τα παρατήσει και να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, διεκδικώντας μάλιστα τον Παγκόσμιο τίτλο. «Ο Μίκαελ θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν, προσπαθώντας για τα καλύτερα αποτελέσματα. Τον επόμενο χρόνο θα πάει για τον τίτλο. Είναι ήρεμος και χαλαρός, θέλει ακόμη επιτυχίες και αυτό είναι που μας εντυπωσιάζει», ήταν τα λόγια του Χαγκ, ο οποίος απάντησε σε όσους κριτικάρουν την απόφαση του Σουμάχερ «Αν ο Σούμι δεν είχε καλή απόδοση αμφιβάλω αν θα ήθελε να μείνει»
Καλεντάρι χωρίς Μονακό;
Την αφαίρεση του γκραν πρι του Μονακό σκέφτεται ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1, με σκοπό να συμπεριληφθούν στο καλεντάρι νέες πίστες, που θα πληρώνουν περισσότερο. Ήδη την επόμενη σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο η πίστα στην Ινδία, ενώ από το 2012 θα επιστρέψει και η Αμερική. Ταυτόχρονα, ο Έκλεστοουν έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του για αγώνα στη Ρωσία. «Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα χρήματα, αλλιώς θα πρέπει να πάμε αλλού. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το Μονακό», ήταν τα λόγια του Έκλεστοουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια