FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

FORMULA 1 – Νεο «οχι» απο Audi

Η Audi δεν σχεδιάζει να γίνει η δεύτερη γερμανική κατασκευάστρια της Formula 1, μαζί με την Mercedes Benz, όπως επανέλαβε ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας, Βόλφγκανγκ Ούλριχ μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID. Προσφάτως, έκαναν την εμφάνισή τους στο γερμανικό Τύπο δημοσιεύματα που ήθελαν την Audi να σκέφτεται την είσοδό της στη Formula 1, αλλά για μια ακόμη φορά ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόσθεση, με την υπάρχουσα τεχνολογία τουλάχιστον.
«Πιστεύουμε ότι η Formula 1 δεν ταιριάζει στην Audi, τουλάχιστον ότι με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί επί του παρόντος, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εξέλιξη των οχημάτων παραγωγής μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ούλριχ.
Και με αφορμή το πρόσφατο 1-2-3 της γερμανικής εταιρείας στις 24 ώρες του Λε Μαν, πρόσθεσε: «Εκτός του ότι πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον επτά φορές ακόμη για να ανέβουμε στην κορυφή των επιτυχιών όλων των εποχών στο Λε Μαν, ακόμη θεωρούμε τον συγκεκριμένο αγώνα ως την καλύτερη πλατφόρμα για να δοκιμάσουμε και να επιδείξουμε νέες τεχνολογίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι πιο αυθεντικός από κάθε άλλο είδος αγώνα». Αυτή τη στιγμή καθαροί κατασκευαστές στη Formula 1 είναι δύο, η Mercedes Benz και η Fiat μέσω της Ferrari.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια