FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Στοχο το Πρωταθλημα του 2011 θελει ο Schumi

Έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή το 2011 δηλώνει ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο πιλότος-θρύλος της Φόρμουλα 1 -ο οποίος φέτος επέστρεψε τρία χρόνια αφότου είχε δηλώσει πως αποσύρεται- μπορεί να μη διανύει την καλύτερη σεζόν του, αλλά δεν παύει να είναι αισιόδοξος.
«Όταν επέστρεψα στόχος μου ήταν να κερδίσω τον τίτλο. Γιʼ αυτό είμαι εδώ ξεκάθαρα. Ξέρω τι θέλω να πετύχω και που να πάω. Αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρω», δήλωσε από το Χόκενχαϊμ, όπου βρίσκεται για το γκραν πρι αυτού του σαββατοκύριακου. Στα 41 του, όμως, ο Σουμάχερ βρίσκεται πολύ μακριά από τον παλιό καλό του εαυτοί. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 34 βαθμούς και υπολείπεται 97 από τον πρωτοπόρο Λουίς Χαμιλτον λίγο πριν τα μισά του τίτλου. 41 βαθμού λιγότερους έχει και από τον ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόζμπεργκ.
Παρόλα αυτά, ο γερμανικός σύλλογος δεν παύει να τον στηρίζει και να ποντάρει πολλά πάνω του. Σε ερώτηση προς τον ισχυρό άνδρα της Mercedes, Νόρμπερτ Χάουγκ, για τον αν ο «Σούμι» θα φύγει από την ομάδα, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Σίγουρα όχι». Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμβουλεύουν τον άλλοτε πρωταθλητή να αποχωρήσει, όσο έχει καιρό ακόμα πριν αμαυρώσει τελείως το ένδοξο παρελθόν του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια