FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Τελευταια νεα απο την Fοrmula 1..

Στον απόηχο του βρετανικού γκραν πρι οι ομάδες ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα στη Γερμανία, την ώρα που ο Έκλεστοουν δίνει τα προγνωστικά του για τον Παγκόσμιο τίτλο.
Ξανά αναβαθμίσεις για Renault!
Η απόδοση της γαλλικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι καλύτερη από ότι περίμεναν και οι ίδιοι στη Renault. Μάλιστα, οι μηχανικοί συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά για τη βελτίωση του μονοθεσίου, καθώς ετοιμάζουν και άλλες αναβαθμίσεις για το επόμενο γκραν πρι. «Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό για να αντιληφθούμε τον ρυθμό μας. Υπάρχουν πίστες όπως η Σιγκαπούρη ή η Βουδαπέστη, στις οποίες θα έχουμε ειδικά αεροδυναμικά πακέτα, επίσης θα έχουμε ξανά το σύστημα F-duct. Συνεπώς, δεν μπορώ να περιμένω για να τα έχουμε όλα μαζί στο μονοθέσιο μας», ήταν τα λόγια του προέδρου της Renault, Ερίκ Μπουγιέ.
Tο αξίζει η Red Bull
Δεν θα μπορούσε ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ο Μπέρνι Έκλεστοουν, να μην εκφράσει την άποψη του – προγνωστικά- για τη φετινή σεζόν. Ο Έκλεστοουν τόνισε ότι η Red Bull αξίζει τον τίτλο, ενώ έχρησε Παγκόσμιο Πρωταθλητή τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ομόσταβλο του Γερμανού, Μαρκ Γουέμπερ : «Ο Μαρκ κάνει πολύ καλή δουλειά. Ποτέ δεν θα το πίστευα αν κάποιος μου το έλεγε στην έναρξη της χρονιάς (σ.σ. ότι ο Γουέμπερ θα είχε τέτοια απόδοση)», δήλωσε ο Έκλεστοουν.
Το μέλλον του στα χέρια του…
Όλα τα ενδεχόμενα άφησε ανοιχτά το αφεντικό της Renault, Ερίκ Μπουγιέ, για τη δεύτερη θέση, ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Φήμες θέλουν την ομάδα να σκέφτεται την πιθανότητα επιστροφής του Κίμι Ραϊκόνεν, με τον Μπουγιέ, ωστόσο να δηλώνει πως η παραμονή του Πετρόφ στην ομάδα, είναι στο χέρι του Ρώσου :
«Δεν είμαστε απογοητευμένοι από αυτόν, είναι ο καλύτερος ρούκι του γκριντ. Κάνει εντυπωσιακή δουλειά, αλλά του λείπει η σταθερότητα για να πάρει τους βαθμούς που αξίζει. Θέλουμε και τα δύο μονοθέσια να τερματίζουν εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας, ίσως για αυτό να υπάρχουν φήμες για τη θέση του. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και θα τον βοηθήσουμε για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε», τόνισε ο Μπουγιέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια