FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο… ανησυχος στις πιστες Σουμάχερ!

Δεν μισεί κανέναν, σαν παιδί δεν είχε ήρωες, ενώ η τελευταία φορά που είχε θυμώσει πραγματικά πάρα πολύ, ήταν περίπου μια δεκαετία πριν…! Όλα τα παραπάνω δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς τα 19 χρόνια του στις πίστες της Φόρμουλα 1, έχουν δείξει τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε ότι στη ζωή του δεν είναι των… άκρων, σε αντίθεση με τον τρόπο που αντιδρούσε και αντιδρά όταν βρίσκεται στις πίστες.
Έκλαψε βλέποντας μια ταινία στο σινεμά, αλλά όχι πολύ, κάποτε είχε φοβίες με το ύψος άλλα όχι πια, μαζεύει ρολόγια, αλλά όχι με υπερβολικό τρόπο.
Στην ερώτηση τι μισεί, ο Γερμανός απάντησε τίποτα, ενώ από μόνος του χαρακτήρισε σκληρό το γεγονός, να μην «πιστεύει» σε κανέναν ήρωα όταν ήταν μικρός. Θα μπορούσε να θεωρηθεί και ειρωνεία, καθώς ο ίδιος αποτελεί ήρωα-πρότυπο για πολλές γενιές.
Δεν θεωρεί ένοχη καμία από τις πράξεις που τον ευχαριστούν, οι οποίες δεν είναι άλλες από το πόκερ και το… κάπνισμα. Όταν ακολουθεί τη Mercedes, του λείπει η οικογένεια του, ενώ με το που φτάνει στην πίστα, το μόνο που αναζητά είναι οι μηχανικοί του. Πέρα από τις άψογες οδηγικές του ικανότητες ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι υπερήφανος και για την μακαρονάδα του! Ενώ προτιμά ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για να χαλαρώσει.
Ωστόσο, οι… αδυναμίες μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη! Όταν ρωτήθηκε πια ήταν η τελευταία φορά που είχε θυμώσει πραγματικά, εκείνος γύρισε πίσω στο 1998, όταν στην πίστα Σπα είχε επαφή με τον Ντέιβιντ Κούλθαρντ. Ο Σουμάχερ είχε γίνει έξαλλος με τον Σκωτσέζο, τον οποίο κατηγόρησε για το εν λόγω ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια