FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ποιοι ειναι τελικα ηλιθιοι στην Formula 1;

Ο ισχυρός άντρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, άσκησε έντονη κριτική στους επικεφαλής των ομάδων, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους ώστε να δημιουργούν ευνοϊκούς κανονισμούς.
Επίσης ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος υπογράμμισε ότι αυτές τους οι ενέργειες δεν βασίζονται στον εγωισμό τους, αλλά στην ηλιθιότητα. "Θα έπρεπε ίσως να ασχολούνται με τις δικές τους δουλειές και να μην ανησυχούν για των άλλων", τόνισε αρχικά ο Έκλεστοουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1, για να συμπληρώσει:
"Αυτό που είναι καλό για την Formula 1 είναι καλό και για όλους τους εμπλεκόμενους - ομάδες και εταιρίες. Αρκετοί άνθρωποι το μόνο που σκέφτονται είναι το δικό τους καλό. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κανονισμούς - σκέφτονται μόνο τί θα τους κάνει να νικούν".
Όταν ρωτήθηκε αν αυτό οφείλεται στον εγωισμό τους απάντησε: "Δεν θα το έλεγα εγωισμό, αλλά ηλιθιότητα. Θα πρέπει να σκέφτονται το ευρύ καλό. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές και θέλουν να νικούν, κάτι το οποίο υποστηρίζω, αλλά χρειάζεται να το παίρνουν τις νίκες επί ίσοις όροις και όχι με το προσπαθούν να κερδίζουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ' αυτό που δικαιούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια