FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Raikkonen απορριπτει τη Renault

Ο Kimi Raikkonen απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Formula 1 το 2011 με την ομάδα της Renault, από την οποία αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος, Bob Bell. Το όνομα του Raikkonen, που φέτος αγωνίζεται στο WRC με το Junior Team της Citroen, συνδέεται εδώ και εβδομάδες με τη Renault (από το GP Βελγίου), καθώς ο μάνατζέρ του, Steve Robertson είχε έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας του Enstone.
Ωστόσο, πριν προχωρήσουν σε σοβαρό στάδιο οι συζητήσεις, ο Raikkonen έκανε σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για αυτά που έχει να του προσφέρει η Renault και εξέφρασε την απογοήτευσή του με τον τρόπο που η χρησιμοποιήθηκε το όνομά του: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με το πως έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου για το δικό τους μάρκετινγκ. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί σοβαρά να οδηγήσω για τη Renault και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι 100% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αγωνιστώ με τη Renault την επόμενη σεζόν. Οι μάνατζέρ μου ήρθαν σε επαφή, μια φορά πριν από εβδομάδες, με τον διευθυντή της Renault (Eric Boullier). Αυτό είναι όλο».
Οι δηλώσεις του Raikkonen δίνουν πολύ περισσότερες ελπίδες στον Vitaly Petrov να διατηρήσει το cockpit του και το 2011, αν και θα πρέπει να αποδείξει στην ομάδα της Renault ότι αξίζει αυτή την ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια