FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

GRAND PRIX ΚΟΡΕΑΣ – Ταχυτερος ο Γουεμπερ

Χωρίς σοβαρά προβλήματα ολοκληρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Γέονγκαμ, στην πρεμιέρα της στο καλεντάρι. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μαρκ Γουέμπερ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1’37’’942 κι έκανε φανερές τις… διαθέσεις του ενόψει συνέχειας. Από κοντά και ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έφερε τη Ferrari του 190 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Αυστραλό της Red Bull.
Ο Λιούις Χάμιλτον που ήταν ταχύτερος στην πρώτη περίοδο, έκλεισε την ημέρα στην τρίτη θέση, ενώ τέταρτος ήταν ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Το πέμπτο χρόνο σημείωσε ο Τζένσον Μπάτον, με τον Φελίπε Μάσα να είναι έκτος και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να βρίσκεται μόλις στην έβδομη θέση, πάνω από ένα δευτερόλεπτο εκτός ρυθμού σε σχέση με τον team mate του.
Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Βιτάλι Πετρόφ, Νίκο Ρόζμπεργκ και Καμούι Κομπαγιάσι. Αρκετοί οδηγοί είχαν εξόδους λόγω της ολισθηρότητας του νέου οδοστρώματος, αλλά χωρίς κάτι πολύ σοβαρό. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα και στρωνόταν η αγωνιστική γραμμή, τόσο καλύτερα γίνονταν τα πράγματα όσον αφορά την πρόσφυση, χωρίς όμως να βελτιωθούν στο έπακρο. Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές στη Νότια Κορέα θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια