FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα τελευταια νεα πριν το τελος του Πρωταθληματος

Μόλις δύο γκραν πρι απομένουν για να πέσουν οι τίτλοι του τέλος του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Ωστόσο, κανένας από τους πρώτους τέσσερις πιλότους δεν έχουν πρόθεση να τα παρατήσουν.
Έχουν…τελικά στόχο
Από την αρχή του πρωταθλήματος οι πιλότοι της Red Bull έχουν ως μοναδικό στόχο τις νίκες που θα τους οδηγήσουν στην κατάκτηση του πολυπόθητου Παγκόσμιου τίτλου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν ύστερα από το γκραν πρι της Κορέας, εκεί όπου ο Αλόνσο ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
«Σίγουρα πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω τον τίτλο. Η RB6 είναι ένα υπέροχο μονοθέσιο και πρόκειται αυτό να το αποδείξω στη Βραζιλία και το Άμπου Ντάμπι», ήταν τα λόγια του Γουέμπερ. Τον ίδιο σκοπό έχει και ο ομόσταβλός του, Σεμπάστιαν Φέτελ, του οποίου ο κινητήρας έσπασε λίγους γύρους πριν την καρό σημαία.
Ήταν κακές οι συνθήκες
Την άποψη του πως το κορεάτικο γκραν πρι ήταν πολύ δύσκολο, εξέφρασε ο Νικ Χαϊντφελντ. Μάλιστα, ο πιλότος της Sauber τόνισε πως δεν έχει οδηγήσει σε χειρότερες συνθήκες.
«Πριν οι αγωνοδίκες αποφασίσουν να διακόψουν τον αγώνα, το είχα πει. Όσοι το έβλεπαν δεν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο δύσκολο ήταν, αλλά δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα», ήταν τα λόγια του Χαίντφελντ.
Ικανοποιημένος ο Μπρον
Σε αντίθεση με τον Νικ Χάιντφελντ, ο οποίος δήλωσε πως στην Κορέα, αντιμετώπισε τις χειρότερες συνθήκες, ο Ρος Μπρον τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο γκραν πρι που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Γέογκαμ. «Ήταν κρίμα για τους θεατές που βρέθηκαν εκεί. Νομίζω ότι ήταν ένας πετυχημένος αγώνας»
Θέλει ράλι
Το ενδιαφέρον του Ρόμπερτ Κούμπιτσα για τα ράλι είναι γνωστό, μάλιστα μια εβδομάδα πριν το γκραν πτι της Σουζούκα, ο Πολωνός είχε τρέξει στο ράλι της Γαλλίας. Ωστόσο, ο Κούμπιτσα επιθυμεί να τρέξει με το Clio του και στο ράλι του Μόντε Κάρλο την επόμενη σεζόν.
«Το Ράλι είναι για διασκέδαση, είναι χόμπι και πάθος. Το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 είναι η δουλειά μου, αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο Μόντε Κάρλο, επειδή πραγματικά μου αρέσει . Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί», τόνισε ο πιλότος της Renault.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια