FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

McLAREN – «Μην ξεγραφετε τους Μπατον-Χαμιλτον»

Ο διευθυντής της McLaren Μάρτιν Γουίτμαρς προειδοποίησε τους αντιπάλους της ομάδας του να μην ξεγράφουν τον Λιούις Χάμιλτον και τον Τζένσον Μπάτον, παρότι οι δυο τους πάνε στην Κορέα έχοντας διαφορά πάνω από μια νίκη με τον Μαρκ Γουέμπερ.
«Με τρεις αγώνες να απομένουν και 75 βαθμούς να είναι διαθέσιμοι για τους οδηγούς, δεν θα ήταν σοφό να ξεγράψουμε τον Λιούις, τον Τζένσον, ή τη McLaren. Και οι δύο οδηγοί έχουν κερδίσει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καταλαβαίνουν τις δυσκολίες μιας τέτοιας κατάστασης και έχουν μάθει να αποδίδουν καλύτερα υπό πίεση. Θα είναι έτοιμοι για τη μάχη», τόνισε ο Γουίτμαρς.
Και συνέχισε: «Και είναι μια μάχη που αναμφίβολα θα κερδηθεί από τη συνέπεια. Ενώ συνεχίζουμε με την επιθετική μας αναπτυξιακή στρατηγική, φέρνοντας νέα κομμάτια στον αγώνα, ξέρουμε ότι χρειάζεται να πάρουμε βαθμούς σε κάθε Grand Prix. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και δεν θα τα παρατήσουμε χωρίς μάχη».
Ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα νέας ποινής στον Λιούις Χάμιλτον για το «προβληματικό» του κιβώτιο ταχυτήτων: «Οι σχετικοί κανονισμοί διαμορφώθηκαν για να εξασφαλίσουν ότι οι ομάδες δεν θα τιμωρούνται δύο φορές για το ίδιο θέμα, οπότε ο Λιούις θα πάει στην Κορέα χωρίς να ανησυχεί για νέα ποινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια