FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Φιναλε σουπερ θελει τωρα ο Hamilton...

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, ορμώμενος από τις βελτιώσεις που έχουν γίνει πάνω στη MP4-26 και ανεβασμένη απόδοση που έχει στα τελευταία GP, θεωρεί πως η ομάδα του θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Σημαντικό πλεονέκτημα για τον Χάμιλτον είναι ο σχεδιασμός του σιρκουί στη Γιας Μαρίνα καθώς οι μεγάλες ευθείες και οι μικρής ταχύτητας στροφές ταιριάζουν στο στήσιμο της McLaren.
«Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς λόγους για να είμαστε αισιόδοξοι στο Αμπου Ντάμπι. Αυτό το σιρκουί πραγματικά ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του μονοθέσιου μας, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στο στήσιμο ώστε να επωφεληθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από το DRS και το KERS, τα οποία είναι πολύ δυνατά στο μονοθέσιο μας», δήλωσε ο Βρετανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.
Η αλήθεια είναι ότι ο Χάμιλτον ψάχνει τη νίκη στους τελευταίους αγώνες, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του. Μερικές ατυχίες στην Ινδία (η ποινή στο γκριντ και η σύγκρουση με το Μάσα) του στέρησαν μία θέση στο βάθρο, αλλά σίγουρα αναμένει τον αγώνα στο Αμπου Ντάμπι για να διεκδικήσει την τρίτη του φετινή νίκη. Στόχος του πάντως είναι να κάνει το 2Χ2 στους εναπομείναντες αγώνες.
«Η Red Bull και ο Σεμπάστιαν (σ.σ. Φέτελ) μπορεί να έχουν κερδίσει τα δύο πρωταθλήματα, αλλά είμαι αποφασισμένος να ολοκληρώσω τη χρονιά με το υψηλότερο σερί επιτυχιών. Εχω κερδίσει δύο αγώνες φέτος και θα ήθελα να το διπλασιάσω αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς! Θα ήταν επίσης το καλύτερο έπαθλο για όλους όσοι εργάζονται στη Vodafone McLaren Mercedes», σημείωσε ο Χάμιλτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια