FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ψηφος εμπιστοσυνης στον Massa...

Τέλος στις φήμες σχετικά με το μέλλον του Φελίπε Μάσα στη Ferrari θέλησε να βάλει ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι.
Η Scuderia, από επίσημα χείλη πλέον, στηρίζει τον Βραζιλιάνο πιλότο και περιμένει από αυτόν να δείξει τον καλύτερο του εαυτό την επόμενη χρονιά.
Το 2012 αναμένεται να είναι έτος-«κλειδί» για τον Μάσα, οποίος θα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα του Μαρανέλο και παράλληλα να αφήσει πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς.
Στη Ferrari αναφέρουν ότι θέλουν από εκείνον να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό και να γίνει τόσο ανταγωνιστικός ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο, όπως ακριβώς έκανε το 2008.
«Στηρίζομαι στη θέληση του Φελίπε να επανέλθει και να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά, όπως γνωρίζει να κάνει. Αυτό θα είναι το κλειδί, για το οποίο είμαι πεπεισμένος, που θα μπορέσει να δείξει την αξία του», δήλωσε ο Στέφανο Ντομενικάλι.
Με αυτή του τη στάση το «αφεντικό» της Scuderia θέλησε να θέσει τέλος στη φημολογία περί αντικατάστασής του Βραζιλιάνου πιλότου το 2012 με επικρατέστερο υποψήφιο τον Νίκο Ρόζμπεργκ.
«Οσον αφορά στις φήμες που αφορούν άλλους οδηγούς, οι οποίοι θα ερχόντουσαν στο Μαρανέλο για να τον αντικαταστήσουν, μπορώ να επαναλάβω τα λόγια μου, τα οποία πρόσφατα εκφράστηκαν και από τον πρόεδρό μας, με κάθε δυνατό τρόπο, ότι ο Φελίπε θα είναι μαζί μας το 2012 και αυτό θα έπρεπε να σας κάνει να καταλάβετε πόση πίστη έχουμε σε αυτόν», δήλωσε ρητά ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια