FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ηχηρη προειδοποιηση για τον Massa...

Προειδοποίηση προς τον Φελίπε Μάσα να βελτιωθεί το 2012 απηύθυνε ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.
Το 2011 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για τον Βραζιλιάνο πιλότο που δεν έχει μέχρι στιγμής, ανέβει φέτος στο βάθρο των νικητών. Η καλύτερη θέση που έχει μπορέσει να φτάσει είναι η πέμπτη ενώ η φετινή του συγκομιδή φτάνει μόλις του 108 βαθμούς, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του Φερνάντο Αλόνσο έχει 245, μάχεται για τη δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη και μετράει ήδη μια νίκη.
Η απόδοσή του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος αυτής της χρονιάς, έχει θέση υπό αμφισβήτηση το μέλλον του Βραζιλιάνου στη Ferrari. Ο ίδιος όπως δήλωσε πριν μερικούς αγώνες, θεωρεί ότι το 2012 θα είναι η ευκαιρία του να αποδείξει την αξία του. Σε αυτή πιστεύει και ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι παρά την άσχημη φετινή χρονιά, ο Μάσα εξακολουθεί να έχει την ταχύτητα που είχε μέχρι το 2008, πριν δηλαδή το άσχημο ατύχημα που είχε. Μια ταχύτητα που θα πρέπει να δείξει το 2012.
«Ας ελπίσουμε ότι θα πάει καλά. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους οδηγούς μας και όπως φαίνεται, έχουν γίνει οι απαραίτητες διευκρινίσεις σε ότι αφορά στους κανόνες. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Για τους οδηγούς; Εχουμε συμβόλαιο με τον Φερνάντο μέχρι το 2016 και είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο.
Το συμβόλαιο του Μάσα ισχύει για όλη την επόμενη σεζόν. Βρίσκεται μαζί μας εδώ και μερικά χρόνια. Ακόμη και αν δεν είχε μια καλή χρονιά ή τύχη, δε μπορούμε να αμφισβητήσουμε την αξία ενός πιλότου που πριν από τρία χρόνια ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και που πάντα είναι ταχύτατος και ανταγωνιστικός. Ας ελπίσουμε ότι θα ολοκληρώσει την χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα στην Βραζιλία. Περιμένουμε από εκείνον σπουδαία πράγματα το 2012 και μετά θα αποφασίσουμε πως θα συνεχίσουμε. Ας πούμε ότι θα πρέπει να αποδείξει την αξία του την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια