FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Φλερτ Rosberg με την Ferrari;

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 26χρονος Γερμανός πιλότος σκέφτεται μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Scuderia. Το συμβόλαιο του όμως με τη Mercedes λήγει το 2012, όπως επίσης των Αλόνσο και Μάσα στη Ferrari.
Όπως ανέφερε, όμως, γερμανική εφημερίδα σε άρθρο της, στο συμβόλαιο του Ρόσμπεργκ υπάρχει όρος που του επιτρέπει την πρόωρη λήξη της συνεργασίας του για ειδικές περιπτώσεις», χωρίς βέβαια να αποσαφηνίζονται αυτές.
Αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νεαρός πιλότος βρισκόταν μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα στην Ινδία, στις εγκαταστάσεις της Ferrari, στο Μαρανέλο και ότι η Scuderia θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Κάποιοι άλλοι συνδύασαν το γεγονός αυτό με τις επικριτικές δηλώσεις του Ρόσμπεργκ μετά το Γκραν πρι στην πίστα Buddh σχετικά με τη στρατηγική που ακολούθησε η ομάδα του στον αγώνα, όπου φάνηκε να βοηθά περισσότερο τον Σουμάχερ.
Από την άλλη πλευρά, στη Ferrari ο πρόεδρός της Λούκα ντι Μοντιτζέμολο φέρεται, σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα, ενοχλημένος με την απόδοση του Φελίπε Μάσα στην Ινδία. Η σύγκρουση του Βραζιλιάνου με τον Λιούις Χάμιλτον και τα δύο, ίδια λάθη που κατέστρεψαν την πίσω ανάρτηση της Ferrari τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα, μαζί με την εγκατάλειψη, έχουν θορυβήσει τον ντι Μοντιτζέμολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια