FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Μεριδιο της Williams διεκδικει ο Raikonnen..

Παρότι η επιστροφή του Kimi Raikkonen στη Formula 1 το 2012 με τη Williams θεωρείται σχεδόν δεδομένη στους κύκλους της Formula 1, νέα δημοσιεύματα περιπλέκουν ξανά το ζήτημα λέγοντας ότι ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής και μια ομάδα συνεργατών του επιθυμούν ταυτόχρονα να αποκτήσουν το 20% της αγγλικής ομάδας.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, πίσω από τον Kimi βρίσκονται επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή, καθώς και οι δύο managers του, Steve και David Robertson (που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή). Οι δύο τελευταίοι είναι, μαζί με τον 32χρονο οδηγό, ιδιοκτήτες ομάδας της Formula 3.
Το δημοσιεύματα αναφέρει ότι οι μεγαλομέτοχοι της Williams (Sir Frank Williams, Toto Wolff, Patrick Head και John de Mol) δεν ενδιαφέρονται για μια τέτοια προοπτική και ότι ο Kimi ενδέχεται να διεκδικήσει μια ανάλογη συμφωνία αγοράς μεριδίου της Lotus Renault GP. Η τελευταία ανήκει στην επενδυτική εταιρεία Genii Capital.
Παρόλα αυτά, ένα άλλο γερμανικό έντυπο, η εφημερίδα Bild, λέει ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας του Kimi με τη Williams θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του πρωταθλητή Sebastian Vettel, που λέει: "Είναι θαυμαστά καλός αγωνιζόμενος και θα είναι σπουδαίο να επιστρέψει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια