FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Σε αναμονη η Renault για τις εξελιξεις...

Η Renault ακόμη δείχνει να περιμένει μία σαφή απάντηση από την πλευρά του Ρόμπερτ Κουμπίτσα για το αν και πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά.
Η εταιρεία του Ενστoουν δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το οδηγικό της για το 2012, έχοντας μία υποψία ότι ο Πολωνός θα είναι σε θέση να καλύψει μία από τις δύο θέσεις.
Ο επικεφαλής της Renault πλέον, Ερικ Μπουγιέ δήλωσε ότι θα μπορούσε να δώσει χρόνο στον Κουμπίτσα να αναρρώσει διότι η ομάδα είναι ηθικά δεσμευμένη απέναντι του. Επιπλέον σημείωσε ότι η Renault θα είναι σε θέση να τον περιμένει ακόμη και μέχρι τα μέσα της περιόδου.
Οταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα απάντησε: «Το τελευταίο που γνωρίζω ότι δεν είναι σε θέση να δεσμευτεί με κάποια διορία, επομένως θα πρέπει να συζητήσουμε ένα κοινό σχέδιο επικοινωνίας. Θέλουμε να επιστρέψει.
Εάν αυτό θα γίνει κατά την διάρκεια της επόμενης χρονιάς, γιατί όχι; Υπάρχουν κάποιοι όροι που θα πρέπει να συζητήσουμε. Χρειάζεται να μιλήσω με τον μάνατζερ του εάν γνωρίζει αν δε ξαναγυρίσει. Εάν δεν ξαναγυρίσει, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουμε για τα σενάρια που υπάρχουν», δήλωσε ο Ερικ Μπουγιέ στο Autosport, τονίζοντας ότι ακόμη δεν ανησυχεί με την συγκεκριμένη κατάσταση αφού έχει αρκετές εναλλακτικές για την επόμενη χρονιά.
«Εχω υπομονή διότι είμαι ηθικά δεσμευμένος σε εκείνον, ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Eάν έχω ένα σενάριο για το πότε θα επιστρέψει, ακόμη και μέσα στην χρονιά, θα προσπαθήσω να τον έχω, αλλά προφανώς δε μπορώ να κάτι περισσότερο», σημείωσε ο επικεφαλής της ομάδας της Renault.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια