FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ


REUTERS/Toru Hanai

O Βρετανός οδηγός Λιούις Χάμιλτον δίπλα στον συνάδελφό του στη Μερτσέντες, Νίκο Ρόσμπεργκ (δεξιά). Ο Άγγλος οδηγός προβλέπει μάχη ως τον τελευταίο αγώνα με το Ρόσμπεργκ, του οποίου αυτή τη στιγμή προηγείται κατά 17 βαθμούς κι ενώ δεν απομένουν παρά τρία γκραν πρι για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Πεπεισμένος ότι ο τίτλος στο πρωτάθλημα της φετινής Φόρμουλα Ένα θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι είναι ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Άγγλος οδηγός προβλέπει μάχη ως τον τελευταίο αγώνα με το Γερμανό συνάδελφό του στη Μερτσέντες, Νίκο Ρόσμπεργκ, του οποίου αυτή τη στιγμή προηγείται κατά 17 βαθμούς κι ενώ δεν απομένουν παρά τρία γκραν πρι για την ολοκλήρωση της σεζόν. 
Με τους νέους κανόνες, όμως, που δίνουν διπλούς πόντους στον τελευταίο αγώνα, δεν είναι δυνατόν να αποκλειστούν ενδεχόμενες ανατροπές.
«Υπάρχουν πολλοί βαθμοί στο Άμπου Ντάμπι, τα πάντα θα κριθούν εκεί» δήλωσε ο Χάμιλτον από το Χοκενχάιμ, όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει την τελευταία κούρσα του πρωταθλήματος DTM.
«Σήμερα εγώ και ο Ρόσμπεργκ είμαστε πολύ κοντά, έτσι λοιπόν ο τίτλος θα παραμείνει μια υπόθεση ανοικτή μέχρι τον τελευταίο αγώνα» επανάλαβε ο Χάμιλτον, που προπορεύεται στην κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια