FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ F1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙ..

Ο Γάλλος δημοσιογράφος που κατηγόρησε τη μικροκάμερα που φορούσε ο Μίχαελ Σουμάχερ ως υπεύθυνη για το σοβαρό τραυματισμό του πήρε πίσω αυτά που είπε.
ιΠρώτα ήταν η δήλωση του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ πως ο Μίχαελ Σουμάχερ θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή, στη συνέχεια η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Ζαν-Λουί Μονσέ που κατηγορεί την GoPro κάμερα που φορούσε ο Σουμάχερ στο ατύχημα μερικώς υπεύθυνη για το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.
Θέματα που αναδημοσιεύτηκαν από όλα τα σοβαρά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, όλοι θέλουμε μια θετική εξέλιξη στην πορεία της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, όλοι παρασυρόμαστε, συμμετέχοντας δυστυχώς σε αυτό που καταλήγει να είναι... παραπληροφόρηση του κοινού.
Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών ο Μονσέ έσπασε να διαψεύσει όσα είπε για τον Σουμάχερ, λέγοντας πως εξέφραζε απλά την άποψη του.
Ο τηλεσχολιαστής των αγώνων της Φόρμουλα 1 στη γαλλική τηλεόραση αναγκάστηκε να αποσύρει τα λεγόμενα του, χάνοντας την αξιοπιστία που έχει δημιουργήσει από το 1969 και την ενασχόληση του με τους αγώνες αυτοκινήτου, γιατί η αμερικανική εταιρεία GoPro κίνησε τις νομικές διαδικασίες εναντίον του.
Βλέπετε την περασμένη Δευτέρα (20/10) η αξία των μετοχών της επιχείρησης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκανε "βουτιά", γιατί οι επενδυτές είχαν ερωτηματικά για την ασφάλεια από τη χρήση της κάμερας που είναι συνδεδεμένη με το κράνος.
Ο Μονσέ ισχυρίστηκε πως μίλησε με τον γιο του Μίχαελ Σουμάχερ, τον Μικ που σύμφωνα με πληροφορίες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του τη στιγμή του τραγικού ατυχήματος στο Μεριμπέλ στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια