FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΙ...

Φόρμουλα 1: Αναπνέει χωρίς υποστήριξη ο Μπιανκί

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του Ζις Μπιανκί και πλέον οι γιατροί περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο, ώστε να αξιολογήσουν την κατάσταση του 25χρονου πιλότου και στην συνέχεια να ενημερώσουν για την εξέλιξη.

Ο πιλότος της Marussia μεταφέρθηκε μετά την εγχείρηση σε θάλαμο Εντατικής στο νοσοκομείο «Mia General Hospital» της Ιαπωνίας και σύμφωνα με την εφημερίδα «L' Equipe» ο 25χρονος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.
Ο Μπιανκί έμεινε κάτι παραπάνω από πέντε ώρες στο χειρουργείο, μετά από την αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ενώ και ο πατέρας του, Φιλίπ Μπιανκί, χαρακτήρισε την κατάσταση πολύ κρίσιμη, ενώ αποκάλυψε πως ο γιος του έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Θυμίζουμε πως στον 44ο γύρο του γκραν πρι της Σουζούκα, ο Ζιλ Μπιανκί έπεσε πάνω στον γερανό, ο οποίος είχε μπει στην πίστα με σκοπό να παραλάβει το μονοθέσιο του Άντριαν Σούτιλ.
Τέλος το νοσοκομείο ενημέρωσε πως δεν θα εκδώσει νέα ανακοίνωση μέσα στη μέρα, καθώς θα περιμένει εξελίξεις και θα ενημερώσει, πιθανώς, τη Δευτέρα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια