FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MCLAREN


EPA/DIEGO AZUBEL

Σαμ Μάικλ (φωτ. αρχείου).


Ο τεχνικός διευθυντής της ΜακΛάρεν, Σαμ Μάικλ, αποχωρεί στο τέλος της φετινής περιόδου από την ομάδα της Φόρμουλα Ένα και επιστρέφει στην Αυστραλία, ύστερα από 21 χρόνια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας δήλωσε σήμερα ότι ο Μάικλ είχε υποβάλει την παραίτησή του από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η ΜακΛάρεν διέψευσε αναφορές ιταλικών ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες από την ομάδα της αποχωρούν ο διευθύνων σύμβουλος Τζόναθαν Νιλ και ο τεχνικός διευθυντής, Τιμ Γκος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΜακΛάρεν δήλωσε ότι ο Μάικλ θα βρίσκεται στο πιτ-γουόλ της ομάδας τόσο στο γκραν πρι του Όστιν (ΗΠΑ) την επόμενη εβδομάδα όσο και στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς, σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι.
Η ΜακΛάρεν περνά και φέτος μια δύσκολη σεζόν, έχει δε να πανηγυρίσει νίκη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αφού η τελευταία επιτυχία της ήταν εκείνη του Τζένσον Μπάτον στο γκραν πρι της Βραζιλίας, το 2012.
Πέρυσι δεν ευτύχησε να δει κάποιο μονοθέσιό της στο πόντιουμ, καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, κι αυτό ήταν που συνέβη για πρωτη φορά μετά το 1980! Τον Ιανουάριο ο Μάρτιν Γουίτμαρςαποπέμφθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή, ενώ ο Γάλλος πρώην γενικός διευθυντής της Λότους, Ερίκ Μπουγέ, προσλήφθηκε ως αγωνιστικός διευθυντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια