FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΙ...

Με μια σειρά μικρών, αλλά σημαντικών κινήσεων ο κόσμος της Φόρμουλα 1 δείχνει την υποστήριξη του στον Ζουλ Μπιανκί, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Σουζούκα.
0 σχόλιαΟ κόσμος της Φόρμουλα 1 έχει μεταφερθεί πλέον στο Σότσι για το πρώτο ρωσικό Grand Prix την Κυριακή (12/10). Η σκέψη όλων παραμένει στην Ιαπωνία και στον Ζουλ Μπιανκί που νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, έχοντας υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη.
Η ομάδα του, η Marussia, αναμένεται να μην αντικαταστήσει τον Μπιανκί και να αγωνιστεί μόνο με τον Μαξ Τσίλτον στο συγκεκριμένο αγώνα. Το όνομα του βρίσκεται ήδη στο γκαράζ της Marussia.

Οι οδηγοί, οι μηχανικοί και όλοι όσοι εργάζονται στη Φόρμουλα 1 ή καλύπτουν τους αγώνες θα έχουν κολλημένα επάνω τους αυτοκόλλητα που γράφουν "Tous avec Jules#17" δηλαδή "Όλοι για τον Ζουλ". Τα αυτοκόλλητα αποκάλυψε ο στενός του φίλος, Ζαν-Έρικ Βερν της Toro Rosso.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η καμπάνια #dressforJules που ξεκίνησε μια οπαδός της Φόρμουλα 1, ζητώντας από όλους να φορέσουν κόκκινα σε ένδειξη συμπαράστασης στον 25χρονο οδηγό.
Στην καμπάνια συμμετέχει και η πίστα του Όστιν με τους ιθύνοντες να φωταγωγούν (σ.σ. φυσικά με κόκκινα φώτα) τον πύργο-σήμα κατατεθέν της COTA. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με θέα 360 μοιρών από τον ύψους 77 μέτρων πύργο έναντι αδράς αμοιβής φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια