FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ...Jules Bianchi

Ο Jules Bianchi εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της  Ιαπωνίας και να δίνει τη σημαντικότερη μάχη της ζωής, αλλά δεν είναι μόνος. Πέρα από την οικογένειά του, στο πλευρό του παραμένουν και οι συνάδελφοι  οδηγοί της Formula 1, έστω και από μακριά.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος και οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τους έχει αναγκάσει να βρίσκονται στο Σότσι, όπου αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το πρώτο ρωσικό Grand Prix στην ιστορία της Formula 1, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στην Ιαπωνία και τον άτυχο Γάλλο οδηγό.Το τρομακτικό ατύχημα που είχε στην πίστα της Suzuka την περασμένη Κυριακή "πάγωσε" τον κόσμο της Formula 1 και θα ήταν αδύνατο οι συνάδελφοί του να μην στείλουν το δικό τους μήνυμα για ταχεία ανάρρωση. Σε συνεργασία με τη FIA, που ανέλαβε την υλοποίηση, όλοι οι οδηγοί θα έχουν στο κράνος τους για τον επόμενο αγώνα ένα αυτοκόλλητο με το μήνυμα "Tous Avec Jules", που σημαίνει "Όλοι μαζί σου Jules".
«Η σκέψη όλων μας είναι με τον Jules. Όταν γίνονται τέτοια ατυχήματα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις πως αισθάνεσαι. Ο αγώνας στο Σότσι θα είναι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά για όλους μας. Όμως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να είμαστε όσο πιο επαγγελματίες μπορούμε. Και θα το κάνουμε και για τον Jules», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Fernando Alonso. 
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του  Felipe Massa: «Αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην καριέρα μου, περισσότερο και από το δικό μου ατύχημα το 2009 στην Ουγγαρία. Το μυαλό μας είναι στον Jules και θα τρέξουμε και για αυτόν».
Ο Sergio Perez από την πλευρά του, χαρακτήρισε το ατύχημα απαράδεκτο και τόνισε πως η FIA θα πρέπει να λάβει μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.
«Είναι απαράδεκτο. Θέλουμε απαντήσεις από τη FIA στο τι συνέβη στο τραγικό ατύχημα του Jules. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μας ακούσουν. Υπάρχει πάντα ρίσκο στη Formula 1 αλλά ελπίζω στο μέλλον να μην επαναληφθεί τέτοιο ατύχημα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο» τόνισε ο οδηγός της Force India.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια