FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Alonso βλεπει Πρωταθλητη στο τελευταιο αγωνα

Στο τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι στις 14 Νοεμβρίου θα κριθεί ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula-1, προβλέπει ο Φερνάνδο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος της Φεράρι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ απομένουν δύο αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 29χρονος Αλόνσο εκτιμάει ότι την Κυριακή στο γκραν πρι της Βραζιλίας στην πίστα του «Ίντερλαγκος» δεν θα κριθεί ο τίτλος, αλλά μια εβδομάδα αργότερα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι.
Σχετικά με το γκραν πρι της Βραζιλίας, ο Αλόνσο που διεκδικεί για 3η φορά μετά το 2005 και το 2006 τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, τόνισε ότι θα αντιμετωπίσει τον αγώνα όπως όλους τους υπόλοιπους. «Θα προσπαθήσω να περιορίσω στο ελάχιστο τα λάθη μου, θα είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένος και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» είπε ο Ισπανός πιλότος της Φεράρι και πρόσθεσε: «Στο Ιντερλάγκος έχουν διεξαχθεί συναρπαστικοί αγώνες και σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι εναλλαγές των καιρικών συνθηκών. Η γύρος της πίστας είναι μικρός, συνεπώς θα υπάρχει συνωστισμός μεταξύ των μονοθέσιων και το κάθε λάθος κοστίζει».΄

Ο Αλόνσο είναι πρώτος στη βαθμολογία με 231 βαθμούς, ενώ δεύτερος ακολουθεί ο Αυστραλός Μαρκ Γουέμπερ της Red Bull με 220 και τρίτος ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον της Μακ Λάρεν με 210.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια