FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Δηλωσεις Prost για τον Vettel...

Ο Αλέν Προστ υποστήριξε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να τον ξεπεράσει σε κατακτήσεις τίτλων και να γίνει ο δεύτερος πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1.
"Ναι, νομίζω ότι μπορεί. Είναι ξεχωριστός", ήταν η λακωνική απάντηση του "καθηγητή" που βέβαια χρειάστηκε 12 χρόνια για να κερδίσει τέσσερις τίτλους.
Με τη σοφία των 55 χρόνων του ο Προστ πρόσθεσε ότι η κατάκτηση του τίτλου θα... ηρεμήσει τον Φέτελ. "Θα δει τα πράγματα διαφορετικά και θα είναι πιο ήσυχος ορισμένες φορές. Θα κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Νομίζω ότι είναι δυνατότερος τώρα", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Προστ δεν δίστασε να σχολιάσει και την όχι και τόσο εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Μίκαελ Σουμάχερ στους αγώνες. Ο Γάλλος δεν... καταδίκασε τη φόρμα του Γερμανού πολυπρωταθλητή, ίσως γιατί γνωρίζει καλά και ο ίδιος πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει ένας οδηγός μετά από αποχή τριών χρόνων (σ.σ. ο ίδιος είχε μείνει εκτός το 1992 για να αποχωρήσει παγκόσμιος πρωταθλητής το 1993).
"Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, γιατί γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι όταν έχεις σταματήσει τους αγώνες για τρία χρόνια. Ό,τι έκανε ήταν πολύ καλό, σχεδόν ξεχωριστό. Ο στόχος να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής άμα την επιστροφή του, ήταν σχεδόν αδύνατος γιατί η ομάδα και το μονοθέσιο δεν βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο με τη Red Bull ή τη Ferrari".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια