FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρος και ο Kubica...

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα χαρακτήρισε τον καιρό στη Βραζιλία "λαχείο", ενώ υπογράμμισε πώς οι πιλότοι που θα έχουν την τέλεια ισορροπία με τα μονοθέσιά τους θα είναι πολύ τυχεροί.
Οι καιρικές συνθήκες σε έναν αγώνα Formula 1, παίζουν πάντα το δικό τους καθοριστικό ρόλο και αρκετές φορές είναι εκείνος που κρίνει και την έκβαση του αποτελέσματος. Πάνω σε αυτό τον τομέα στάθηκε και ο Πολωνός πιλότος της Renault, ο οποίος δεν είναι σε θέση να κάνει καμία πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.
"Η Βραζιλία είναι μια περίεργη πίστα και πραγματικά είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα παρουσιαστούμε. Υπάρχει μια μεγάλη ευθεία πριν από την τελευταία στροφή, όπου θα κερδίσουμε αρκετά από το f-duct, ενώ και η δύναμη του κινητήρα θα είναι σημαντική", τόνισε αρχικά ο Κούμπιτσα για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
"Νομίζω ότι ο καιρός θα είναι λαχείο, επειδή στη Βραζιλία οι συνθήκες είναι άστατες, οπότε θα έχουμε έναν υγρό αγώνα, όπως το 2009. Όποτε βρέχει η πίστα δεν έχει καλή πρόσφυση και πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να έχεις την τέλεια ισορροπία του μονοθεσίου σου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια