FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Vettel ηρωας στην γενετειρα του..

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν στο νέο παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula-1 Σεμπάστιαν Φέτελ, οι κάτοικοι του Χέπενχαϊμ, γενέτειρας της 23χρονου Γερμανού πιλότου της Ρεντ Μπουλ.
Οι συντοπίτες του Φέτελ σε μια πινακίδα παράφρασαν το όνομα της πόλης από Χέπενχαϊμ σε «Φέτελχαϊμ» και μόλις εμφανίστηκε στην πόλη του την προσέφεραν. Εκατοντάδες άνθρωποι της μικρής γερμανικής πόλης με πληθυσμό μόλις 25.000 κατοίκων, προϋπάντησαν τον ήρωα τους, που έκανε γνωστό το Χέπενχαϊμ σε ολόκληρο τον κόσμο. Προς τιμήν του αναρτήθηκε πανό με την επιγραφή: "Καλωσορίζουμε το νεαρότερο πρωταθλητή στη Formula-1".
Ο Φέτελ, την προπερασμένη Κυριακή, στο τελεταίο γκραν πρι της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι, τερμάτισε πρώτος και παρά το γεγονός ότι πριν από την εκκίνηση του αγώνα ήταν αουτσάιντερ, κατέκτησε τον τίτλο. Ο Γερμανός πιλότος έγινε ο μικρότερος σε ηλικία που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula-1. Το Χέπενχάιμ βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γερμανία, βρίσκεται μεταξύ του Ντάρμσταντ και της Χαϊδελβέργης και ανήκει στο κρατίδιο της Έσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια