FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Vettel: «Oνειρο οι Ferrari, Mercedes»

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ πιστεύει ότι είναι όνειρο κάθε οδηγού της Formula1 να οδηγήσει μια Ferrari ή μια Mercedes, όπως δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα.
Πολλοί τον θέλουν να είναι ο νέος Σουμάχερ και ότι στο μέλλον θα οδηγήσει για λογαριασμό της Ferrari, κάτι που αποτελεί όνειρο για τον Σεμπαστιάν Φέτελ, όπως δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild. Ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 τόνισε ότι είναι όνειρο κάθε οδηγού του σπορ να βρεθεί σε ένα μονοθέσιο της Scuderia ή της Mercedes, αλλά παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο ίσως συμβεί στο μακρινό μέλλον, καθώς τώρα εστιάζει την προσοχή στη Red Bull και στο πώς θα διατηρήσει τον τίτλο που πήρε φέτος.
Βέβαια, την… ιδέα για τις δυο ιστορικές ομάδες του αθλήματος του έδωσε ο συμπατριώτης του και εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ. «Πράγματι, ο Σουμάχερ μου είπε για τις πολύ ωραίες στιγμές που έζησε οδηγώντας για τη Ferrari ή για τη Mercedes. Και οι δύο ομάδες είναι το παρελθόν, το παρόν και φυσικά το μέλλον της Formula1.
Όνειρο κάθε οδηγού είναι να οδηγήσει Ferrari ή Mercedes. Για να κλείσει κάποιος την καριέρα του σε αυτές τις ομάδες εξαρτάται από πολλά πράγματα. Πρέπει να υπάρχει χημεία. Από μόνη της η ομάδα δεν είναι αρκετή. Είναι ακόμη νωρίς για κάτι τέτοιο. Ο στόχος μου την επόμενη χρονιά είναι να υπερασπιστώ τον τίτλο οδηγώντας για τη Red Bull», ανέφερε ο Φέτελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια