FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Εκτος Williams ο Χουλκενμπεργκ

Χωρίζουν οι δρόμοι της Williams και του Νίκο Χούλκενμπεργκ, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Φήμες για την εξέλιξη αυτή ακούγονταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες στα paddock των ομάδων. Εντούτοις, ο Γερμανός «ρούκι» δεν είναι απογοητευμένος, αλλά αντίθετα αποφασισμένος και σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. «Διαπραγματευόμαστε με άλλες ομάδες. Ο Νίκο θα έχει μία θέση στην F1 το 2011», δήλωσε ο μάνατζερ του, Βίλι Βέμπερ.
Ο ίδιος ο Χούλκενμπεργκ υποστήριξε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Williams, την οποία ευχαρίστησε για όλη την σεζόν και της ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Ο νεαρός Γερμανός «πήρε προαγωγή» ως πιλότος στην ομάδα της Williams το 2010, μετά τη θέση του δοκιμαστή που κατείχε. Με την πρώτη του χρονιά και στα 23 του χρόνια, αγωνίστηκε σε 19 αγώνες F1, τερμάτισε 14ος συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς και κέρδισε μία πολ-ποζίσιον (στο GP της Βραζιλίας).
Μπορεί όμως η Williams να άφησε τον έναν της πιλότο, αλλά αποφάσισε να κρατήσει τον δεύτερο. Ο λόγος για το Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Βρετανική ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος πιλότος ολοκληρώνοντας ένα έτος στη Williams, φαίνεται ότι έπεισε τον απαιτητικό σερ Φρανκ ότι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα και το 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια