FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..

Ελληνικό GP: Μπορεί να γίνει πίστα της Formula 1 στη Δραπετσώνα;
Με τη δήλωση του εμπορικού διευθυντή της Formula 1 Μπέρνι Έκλεστοουν στο CNN ότι «οι Έλληνες δείχνουν πρόθυμοι, θέλουν να συναντήσω τον πρωθυπουργό και το Δήμαρχο και απομένει να δούμε αν έχουν καθόλου λεφτά», η Ελλάδα μπήκε ξανά -οκτώ χρόνια μετά την περίπτωση του πρώην ανατολικού αεροδρομίου- στη διεθνή ειδησεογραφία της F1, που γράφει ότι οι βαρύτατα χρεωμένοι Έλληνες ονειρεύονται τώρα ένα Γκραν Πρι.
Ο βαθύπλουτος 83χρονος Βρετανός Έκλεστοουν, που πρόσφατα κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό -έναντι εννιαψήφιου αριθμού δολαρίων- για την κατηγορία της δωροδοκίας του Γερμανού τραπεζίτη Γκέρχαρντ Γκριμπκόφσκι κατά τη διαδικασία πώλησης των εμπορικών δικαιωμάτων της F1, αναφέρεται στο όραμα κατασκευής ενός σιρκουί της F1 στους δρόμους της Δραπετσώνας.
Πρόκειται για ένα σχέδιο βαρύτατης ανάπλασης της περιοχής, για το οποίο έχει εκπονηθεί μια οικονομοτεχνική μελέτη. Μια ενδεχόμενη τέτοια επιχειρηματική δραστηριότητα στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, φυσικά δεν άφησε αδιάφορη και την γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt», η οποία έσπευσε να ενημερώσει για μια πιθανή ευκαιρία επενδυτικής έρευνας τους Γερμανούς επιχειρηματίες που τη συμβουλεύοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια