FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΠΙΛΟΤΟΣ

Ο 15χρονος Μικ Σουμάχερ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ. Θα ακολουθήσει καριέρα οδηγού. Δείτε το video.
λιαΑπό τα καρτ έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους όλοι οι σπουδαίοι οδηγοί. Το ίδιο έκανε και ο Μίχαελ Σουμάχερ. Το ίδιο πράττει τώρα και ο γιος του. Ο 15χρονος Μικ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ.
Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησε το επίθετο της μητέρας του, Μπετς, αλλά το Τζούνιορ. Ο Μικ Τζούνιορ λοιπόν έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στον Τύπο.
"Φυσικά και είμαι περήφανος για ένα τέτοιο σημαντικό αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρο πως είναι ο στόχος μου να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Αλλά αυτό είναι μόνο το ξεκίνημα της καριέρας μου", δήλωσε ο έφηβος Γερμανός που μεγάλωσε στην Ελβετία, αλλά αγωνίζεται υπό τη γερμανική σημαία.

Πλέον είναι δύσκολο να κρύψει την αληθινή του ταυτότητα και ίσως σιγά σιγά μπορεί να μοιραστεί με τον κόσμο πως είναι ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.
Μόλις ένας οδηγός έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1: Ο Ντέιμον Χιλ το 1996 ακολουθώντας το παράδειγμα του δύο φορές νικητή Γκρέιαμ. Φέτος κυνηγάει αυτή τη διάκριση και ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια