FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Ο ΜΠΕΡΝΙ...


Ο Μπέρνι Έκλεστοουν θέλει να βγάλει εκτός τρεις ομάδες της Formula1 για να έχουν περισσότερα μονοθέσια: «Προτιμώ να δω τη Ferrari με 3 μονοθέσια» λέει στη Guardian.
mperni-eklestooun-na-meiwthoun-oi-omades-tis-formula1

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, έχει βάλει σκοπό του να μειώσει τον αριθμό ομάδων που συμμετέχουν στη Formula1, έτσι ώστε η κάθε μία να έχει από τρία μονοθέσια αντί για δύο.
Τα τελευταία χρόνια στη Formula1 συμμετέχουν 11 ομάδες και22 πιλότοι.








Ο ισχυρός άνδρας της Formula1 σκοπεύει να το αλλάξει και αυτό. Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian, είπε ότι οι ομάδες θα έχουν από τρία μονοθέσια, όμως για να γίνει στην πράξη θα πρέπει αυτές να μειωθούν κατά τρεις.
«Θα ξέρουμε μετά από δύο ή τρεις αγώνες. Οι υπολογισμοί λένε ότι αν χάσουμε μέχρι τρεις ομάδες, τότε οι υπόλοιπες θα τρέξουν με τρία μονοθέσια. Πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Θα προτιμούσα να δω τη Ferrari ή οποιαδήποτε από τις κορυφαίες ομάδες με τρία μονοθέσια, παρά να έχουμε ομάδες που δεν τα καταφέρνουν»,είπε ο Έκλεστοουν.
Ο 83χρονος είναι πρόθυμος να βγάλει εκτός μικρές ομάδες για να μείνουν 8, που με τρία μονοθέσια η κάθε μία θα φέρουν 24συνολικά μονοθέσια στην πίστα, δηλαδή δύο παραπάνω απ' ό,τι είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια