FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

F1: Σε επαφές με Καναδό δισεκατομμυριούχο η Sauber

F1: Σε συζητήσεις με Καναδό δισεκατομμυριούχο η Sauber
Τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχύσει τα οικονομικά της δεδομένα αναζητά η Sauber, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Καναδό δισεκατομμυριούχο και φανατικό οπαδό του μηχανοκίνητου αθλητισμού L. Stroll   (Φωτογραφία:  EPA pictures )

Στην οικονομική της ενίσχυση προσβλέπει η Sauber μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων με τον Καναδό δισεκατομμυριούχο L. Stroll.
Αν και η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ελβετική ομάδα, είναι γνωστό πως ο L. Stroll αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα εμπλακεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
O Καναδός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο την ένδυσης, εκπροσωπώντας την Polo Ralph Lauren και την Tommy Hilfinger, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από Ferrari και είναι φανατικός οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Επίσης, διαθέτει στην κατοχή του ένα σιρκουί και ο γιος του, Lance, αποτελεί μέλος του Ferrari Driver Academy συμμετέχοντας στο ιταλικό πρωτάθλημα Formula 4.
Σε περίπτωση, λοιπόν, που η εμπλοκή του L. Stroll στη Sauber επιβεβαιωθεί, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον γιο του να δοκιμάζει τις δυνατότητές του σε ένα μονοθέσιο της ελβετικής ομάδας.
Η είδηση για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Sauber και τον Καναδό δισεκατομμυριούχο έρχεται σε μια περίοδο που οι περισσότερες "δευτεροκλασάτες" ομάδες της Formula 1 αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Ακόμα και η ομάδα της Williams ανακοίνωσε ζημιές, στο πρώτο εξάμηνο του έτους, που αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ και οι οποίες προκύπτουν -κατά κύριο λόγο- από τον διπλασιασμό του κόστους των μονάδων ισχύος.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια