FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η FERRARI..

Παρελθόν από την προεδρία της Ferrari μετά από 23 χρόνια αποτελεί επίσημα ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο ο οποίος υπέβαλε γραπτά την παραίτησή του.
Τέλος εποχής και γύρισμα νέας σελίδας για την ιστορική Ferrari. Ο Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο παραιτήθηκε από την προεδρία της διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας και της ομάδας της στη Formula 1 μετά από 23 ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι της και τη θέση του παίρνει το μεγάλο αφεντικό του FIAT Group, Σέρτζιο Μαρκιόνε.
"Ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο πέτυχε με την εταιρία πολύ σημαντικά αποτελέσματα τόσο από οικονομική όσο από αθλητική άποψη", αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Fiat Chrysler, ενώ όπως έγινε γνωστό ο νέος πρόεδρος Σέρτζιο Μαρκιόνε θα αναλάβει επίσημα τα ηνία από τις 13 Οκτωβρίου όπου η Ferrari θα γιορτάζει στην Αμερική τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή της.
Ο 67χρονος Μοντετζέμολο πλήρωσε ουσιαστικά το τίμημα της απουσίας αποτελεσμάτων από τη σκουντερία εδώ και έξι χρόνια, με το μεγάλο αφεντικό του ομίλου Fiat-Chrysler, Σέρτζιο Μαρκιόνε,να υποστηρίζει πριν λίγες ημέρες πως μία αλλαγή στην κορυφή της Ferrari δεν είναι στην... ατζέντα του αλλά και πως ουδείς αναντικατάστατος.
"Τα οικονομικά αποτελέσματα του Μοντετζέμολο είναι πολύ καλά, αλλά στην περίπτωση της Ferrari, ένας επικεφαλής πρέπει επίσης να κρίνεται από τα αθλητικά αποτελέσματα", είχε εξηγήσει προσθέτοντας πως "πάνε έξι χρόνια που δεν κερδίζουμε πλέον", αν και έχουμε "τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο".
Αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης του Ντι Μοντετζέμολο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια